yogatherapie

Yoga als een manier om bewust in je leven te staan met je lichaam als kompas.


Zit je niet helemaal goed in je vel? Heb je fysieke of emotionele klachten die aanslepen? Ben je klaar om te groeien en nieuwe lagen bij jezelf te ontdekken en bewuster te gaan leven?

Voor wie?

Deze yogatherapie sessies zijn voor vrouwen (van elke leeftijd!) die beter voor zichzelf wil leren zorgen of fysieke en/of mentale problemen constructief wil aanpakken. Ook als je al een coachingstraject volgt of psychologische begeleiding krijgt, bieden deze sessies een meerwaarde omdat we werken met het lichaam en inzetten op het zelfherstellende vermogen van zowel ons lichaam als onze geest.

Specialisaties

  • HSP – hoogsensitieve volwassenen en jongeren
  • Menstruatieklachten (endometriose, PCOS, PMS, menopauze klachten)
  • Burn-Out en stressklachten
  • Chronische pijn
  • Trauma

Hoe werkt het?

Tijdens een (gratis) kennismakingsgesprek bekijken we waar je naar op zoek bent en wat je graag wil bereiken. We kijken samen op welke manier we je hier het best mee kunnen helpen. Is het bijvoorbeeld het handigste voor jou om in de groepslessen aan te sluiten, volg je liever privésessies of is er een uitgewerkt traject (in groep of privé) dat het beste bij je past? Dit is het moment waarop we samen alle opties overlopen en kijken wat het beste bij je past!

In zowel de individuele sessies als de groepstrajecten werken we met verschillende holistische methoden (yogatherapie, meditatie, reiki, bewust leven, gesprek, coachingsopdrachten, introspectie) die je zowel fysiek als mentaal beter in je vel gaan doen voelen. Dit is geen quick fix, maar een andere manier van te leren omgaan met je “problemen” en te leren luisteren naar je lichaam. Het is de bedoeling dat je hier ook thuis mee aan de slag gaat, je krijgt regelmatige oefeningen en video’s mee. Het einddoel is om je de tools en inzichten mee te geven jezelf beter te begrijpen en te ondersteunen en een zelfzorg routine uit te werken die bij jou past.


Tarieven

SoortDuurPrijs
Kennismakingsgesprek30 minutengratis
Yogatherapie30 minuten €35
60 minuten €70

Algemene voorwaarden


Maak hier je afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek: