yogatherapie

Yoga als een manier om bewust in je leven te staan met je lichaam als kompasVoor wie?

Deze individuele yogatherapie sessies zijn voor vrouwen (van elke leeftijd!) die beter voor zichzelf wil leren zorgen of fysieke en/of mentale problemen constructief wil aanpakken. Ook als je al een coachingstraject volgt of psychologische begeleiding krijgt, bieden deze sessies een meerwaarde omdat we werken met het lichaam en inzetten op het zelfherstellende vermogen van zowel ons lichaam als onze geest.

Specialisaties

  • HSP – hoogsensitieve volwassenen en jongeren
  • Menstruatieklachten (endometriose, PCOS, PMS, menopauze klachten)
  • Burn-out en stressklachten
  • Chronische pijn
  • Trauma
  • Yoga als zelfzorg

Maxime heeft 5 jaar ervaring en 2 jaar ervaring als yogatherapeute. In de therapie sessies combineert ze haar kennis als yogatherapeute, burn-out coach en bachelor in de psychologie met haar talent om met zachtheid mensen aan te voelen en om ruimte te creëren zodat jij in alle veiligheid je proces kan doorlopen.


Hoe werkt het?

Tijdens een (gratis) kennismakingsgesprek bekijken we waar je naar op zoek bent en wat je graag wil bereiken. We kijken samen op welke manier we je hier het best mee kunnen helpen. Is het bijvoorbeeld het handigste voor jou om in de groepslessen aan te sluiten, volg je liever privésessies of is er een uitgewerkt traject (in groep of privé) dat het beste bij je past? Dit is het moment waarop we samen alle opties overlopen en kijken wat het beste bij je past!

In zowel de individuele sessies als de groepstrajecten werken we met verschillende holistische methoden (yogatherapie, meditatie, reiki, bewust leven, gesprek, coachingsopdrachten, introspectie) die je zowel fysiek als mentaal beter in je vel gaan doen voelen. Dit is geen quick fix, maar een andere manier van te leren omgaan met je “problemen” en te leren luisteren naar je lichaam.

Op maat

Ieder traject is op maat om zo veel mogelijk aan te sluiten bij je noden. Hierbij hoort ook een persoonlijk programma om thuis mee aan de slag te gaan, je krijgt van mij video’s, oefeningen en journal prompts mee naar huis om zo ook thuis een routine van beweging, invoelen en zelfzorg in te bouwen die bij jou en je levensstijl past.


Tarieven

SoortDuurPrijs
Kennismakingsgesprek30 minutengratis
Yogatherapie60 minuten €90
Yogatherapie met 260 minuten €100

Algemene voorwaarden


Maak hier je afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek:


Testimonials

– An


yoga bij Maxime is steeds weer thuiskomen – heerlijke zelfzorg voor hoofd en lijfje 

– Michelle


Maxime laat je bij de Yin Yoga thuiskomen in je lijf: ze helpt je om lief te zijn voor jezelf, de gedachten even buiten te laten en diep te ontspannen. Ook apprecieer ik haar intuïtieve kracht, openheid én haar gegrondheid. Dankjewel, tot snel!