Workshop agenda | Vorige workshops

Yin&Reiki 

Even volledig naar binnen keren en onze energie opladen. Deze Yin&Reiki sessie is een zalig energiebadje. We combineren ontspannende, herstellende yin yoga houdingen met zachte, energetische aanrakingen om je zo nog dieper te helpen wegzinken en loslaten. Zonder al te teveel gedoe, met een zalige playlist, thuiskomen in je lijf.

Maandag 19 november 20-21.30
Woensdag 19 december 20-21.30

€25 per sessie | €40 voor alle 2 de sessies

 


 

Herstel na langdurige ziekte met Plant Seeds | Zaterdag 15 december

Tijdens deze workshop duiken we diep de kern in. We zullen het hebben over de mogelijke oorzaken achter chronische ziekte, en we reiken je praktische tips & tools aan die je zullen inspireren om de eerste stappen te zetten richting effectief herstel en een duurzame gezondheid.

Er zal bijzondere aandacht besteed worden aan individuele vragen, zodat met een antwoord op al jouw vragen, naar huis kan gaan. We eindigen met een heerlijke (vegan) verrassing!

Zaterdag 15 december 13-16u
€30

Inschrijven via siobhan@plantseedstoday.com


Par-tea editie 2 | Zaterdag 22 december

Een kerstfeest, een opendeurdag en moment om samen te zijn met de andere yogi’s en ongegeneerd koekjes te eten? Noem het hoe je wil maar op het einde van het jaar komen we terug samen met gratis yogalessen, veel thee, koekjes en gezelligheid!

Schema:

9.30-10u: gratis flow les | volzet
10-11.30u: thee en koekjes |iedereen welkom zonder inschrijven
11.30-12u: gratis yin yoga les | volzet
12.15-12.45: gratis yin yang les EXTRA

Inschrijven via momoyoga of via het formulier hieronder!

 


Intenties en vision boards | Zaterag 29 december

Tijd voor een nieuw jaar, tijd voor nieuwe wensen! Deze workshop is een combinatie van goede voornemens (maar dan op een leukere manier want we gaan dromen en wensen) en manifestatie. Tijd om de energie en doelen van je nieuwe jaar te creëren!

Verwacht je aan leuke muziek, meditatie, knippen en plakken en chocola!

Zaterdag 29 december 14-15.45
€25

 

 

 


Inschrijven Workshop


Algemeen

Je plaats in een workshop of event is pas verzekerd na betaling.

Bij annulering van een workshop worden er nooit terugbetalingen gedaan. Annuleer je tot een week voor het plaatsvinden van de workshop dan kan je het bedrag van de workshop binnen de maand voor een andere workshop of voor lessen gebruiken. Bij latere annulering: je kan je workshop aan iemand anders doorgeven maar het bedrag wordt niet terug ter beschikking gesteld.