Reiki geeft je extra energie die helpt om jezelf terug op te laden en je tegelijk diep laat ontspannen. Een behandeling ondersteund en bevorderd het zelfgenezende vermogen van je lichaam en geest.


Bij een reikibehandeling werken we met de universele levensenergie (ook wel eens prana genoemd in de yoga wereld, of chi voor de mensen die bekend zijn met Chinese geneeskunde). Reiki is van oorsprong een Japanse genezingsmethode waarbij via de handen en met behulp van bepaalde handplaatsingen, energie wordt doorgegeven. Via zachte aanrakingen, helpen we blokkades van lichaam en geest op te heffen.

Reiki is een hele zachte behandelingsvorm, we geven extra energie aan het lichaam maar sturen die niet. Er zit dus geen intentie achter de energie waardoor die kan stromen naar de plekken die het op dat moment het meeste nodig hebben. Een reiki behandeling kan helpen om je batterij terug op te laden. Bij specifieke klachten werken we dieper in op bepaalde meridianen, in combinatie met bijpassende yoga asanas.


Praktisch

Een reiki behandeling gebeurt op de kledij, je draagt hiervoor best losse kleding waarin je lichaam ontspannen kan zitten of liggen.


Prijs

Soort Duur Prijs
Reiki sessie 60min €60
Yin&Reiki Workshop 90min €25

Promo: maak in oktober een afspraak en krijg €10 korting


Maak een afspraak