reiki

Reiki helpt je om terug op te laden en laat je tegelijk diep ontspannen. Een behandeling ondersteund en bevorderd het zelfherstellend vermogen van je lichaam en geest


Bij een reikibehandeling werken we met de universele levensenergie (ook wel eens prana genoemd in de yoga wereld, of chi voor de mensen die bekend zijn met Chinese geneeskunde). Reiki is van oorsprong een Japanse genezingsmethode waarbij via de handen en met behulp van bepaalde handplaatsingen, energie wordt doorgegeven. Via zachte aanrakingen, helpen we blokkades van lichaam en geest op te heffen.

Reiki is een hele zachte behandelingsvorm, we geven extra energie aan het lichaam maar sturen die niet. Er zit dus geen intentie achter de energie waardoor die kan stromen naar de plekken die het op dat moment het meeste nodig hebben. Een reiki behandeling kan helpen om je batterij terug op te laden. Bij specifieke klachten werken we dieper in op bepaalde meridianen, in combinatie met bijpassende yoga asanas.


Voor wie?

Een reiki behandeling kan een ideale ondersteuning bieden als je last hebt van fysieke of emotionele klachten. Verder is het ook gewoon een fijne manier om tijd voor jezelf te nemen en even op te laden!

Specialisaties

  • HSP – hoogsensitieve volwassenen en jongeren
  • Menstruatieklachten (endometriose, PCOS, PMS, menopauze klachten)
  • Burn-out en stressklachten
  • Chronische pijn
  • Trauma

Praktisch

Een reiki behandeling duurt een uurtje en gebeurt op de kledij, je draagt hiervoor best losse kleding waarin je lichaam ontspannen kan zitten of liggen.


Prijs

SoortDuurPrijs
Reiki60 minuten €70
Yin&Reiki workshop90 minuten €25


Reiki kan ook in gezet worden in combinatie met een yogatherapie of een conscious living traject.