reiki

In deze sessies combineren we reiki + energetisch werk en intuïtieve tools om je zenuwstelsel te kalmeren, je lichaam op te laden en contact te maken met onderbewuste patronen.


Voor wie?

Deze individuele energetische sessies zijn voor vrouwen (van elke leeftijd!) die merken dat ze vastlopen op bepaalde patronen, met een overweldigd zenuwstelsel door trauma, HSP, ziekte etc en/of vrouwen contact willen maken met hun lichaam en intuïtie

Specialisaties

  • HSP – hoogsensitieve volwassenen en jongeren
  • Menstruatieklachten (endometriose, PCOS, PMS, menopauze klachten)
  • Burn-out en stressklachten
  • adrenal fatigue + vermoeidheid
  • Chronische pijn
  • Trauma

reiki

Reiki helpt je om terug op te laden en laat je tegelijk diep ontspannen. Een behandeling ondersteunt en bevordert het zelfherstellende vermogen van je lichaam en geest.

Een reiki behandeling is een echt energiebadje, we gaan op zoek naar een moment van diepe rust en ontspanning. Met zachte aanrakingen en energetisch werk, helpen we blokkades van lichaam en geest op te heffen. Reiki werkt in op zowel de fysieke, de energetische en de emotionele laag van ons lichaam.

Reiki is zachte behandelingsvorm die ons parasympatisch zenuwstelsel activeert en spanningspatronen in ons lijf helpt loslaten. Bij reiki werken we, net zoals bij acupunctuur en acupressuur, op de verschillende meridianen in ons lijf en helpen deze om beter te doorstromen.


Praktisch

Een behandeling duurt een uurtje en gebeurt op de kledij, je draagt hiervoor best losse kleding waarin je lichaam ontspannen kan zitten en liggen.


Prijs

SoortDuurPrijs
reiki + energy work70 minuten €80