reiki

Reiki helpt je om terug op te laden en laat je tegelijk diep ontspannen. Een behandeling ondersteunt en bevordert het zelfherstellende vermogen van je lichaam en geestEen reiki behandeling is een echt energiebadje, we gaan op zoek naar een moment van diepe rust en ontspanning. Met zachte aanrakingen en energetisch werk, helpen we blokkades van lichaam en geest op te heffen. Reiki werkt in op zowel de fysieke, de energetische en de emotionele laag van ons lichaam.

Reiki is zachte behandelingsvorm die ons parasympatisch zenuwstelsel activeert en spanningspatronen in ons lijf helpt loslaten. Bij reiki werken we, net zoals bij acupunctuur en acupressuur, op de verschillende meridianen in ons lijf en helpen deze om beter te doorstromen.

Een reiki behandeling kan helpen om je batterij terug op te laden. Sessies bij Maxime kan je boeken als een moment om terug op te laden of bij specifieke klachten. De sessies zijn volledig op jouw maat, aangepast aan jouw noden van het moment, eventueel in combinatie met bijpassende yoga asanas.


Voor wie?

Een reiki behandeling kan een ideale ondersteuning bieden als je last hebt van fysieke of emotionele klachten. Verder is het ook gewoon een fijne manier om tijd voor jezelf te nemen en even op te laden!

Specialisaties

  • HSP – hoogsensitieve volwassenen en jongeren
  • Menstruatieklachten (endometriose, PCOS, PMS, menopauze klachten)
  • Burn-out en stressklachten
  • Adrenal fatigue
  • Chronische pijn
  • Trauma

Praktisch

Een reiki behandeling duurt een uurtje en gebeurt op de kledij, je draagt hiervoor best losse kleding waarin je lichaam ontspannen kan zitten en liggen.


Prijs

SoortDuurPrijs
Reiki60 minuten €70
Yin&Reiki workshop90 minuten €25


Reiki kan ook in gezet worden in combinatie met een yogatherapie of een conscious living traject.