ritual recharge sessie

een energetische sessie waarin we aan de hand van rituelen, reiki, tarot en intuitieve guidance opladen, contact maken met onze intuïtie en verzachten.

Belangrijk: zeker tot 2 juni gaan alle sessie online door en worden er geen in person sessies aangeboden

Belangrijk: zeker tot 2 juni gaan alle sessie online door en worden er geen in person sessies aangeboden, dat wil zeggen dat voorlopig enkel de mini recharge sessies van 30min beschikbaar zijn

⤜ ritual

we starten de sessie met een kopje thee en een moment om te landen.

Een warm kopje thee, stilte en dekentjes, een ritueel om je te helpen landen en contact te maken met je lichaam. We creëren een warme en veilige container om de sessie zijn werk te laten doen en even een moment gefocust op zelfzorg en naar binnen keren toe te laten.

⤜ recharge met reiki en energy work

Reiki en energy work helpen je om terug op te laden en laten je tegelijk diep ontspannen.

Reiki is een energiebadje, we gaan op zoek naar een moment van diepe rust en ontspanning. Met zachte aanrakingen en energetisch werk, helpen we blokkades van lichaam en geest op te heffen. We werken in op zowel de fysieke, de energetische en de emotionele laag van ons lichaam en ondersteunen zo het zelfherstellende vermogen van je ons systeem. 

⤜ introspectie + intuïtie

We sluiten de sessie af met een moment om contact te maken met onze intuïtie met behulp van tarot + introspectie

Een moment om vragen te stellen aan de tarot kaarten, contact te maken met onze intuïtie en de inzichten van de sessie te laten landen met meditatie en rituelen.


praktisch

soortduurprijs
reiki sessie60min€80
recharge sessie90min€135
recharge boost3x 90min€375

Boek je afspraak

Via de link hieronder kan je je afspraak boeken: kies een moment (ze worden altijd voor een 6talweken vooruit beschikbaar gemaakt), of stuur een berichtje als er geen moment tussen zit dat past voor jou

Let op: je sessie is pas bevestigd na betaling via de shop!