intuïtief mentorship

Intuïtieve begeleiding op maat. Met Maxime als mentor + cheerleader leer je contact te maken met je intuïtie en je lijf, hoe je zelfzorg en rituelen kan inbouwen in je leven en hoe je jezelf kan ondersteunen in je groeiproces

Deze trajecten zijn volledig op jouw noden + vragen afgestemd en op maat gemaakt. Wil je groeien als persoon, als onderneemster of als yogateacher? dan ben je hier op de juiste plaats!

Maak hieronder je afspraak voor een gratis kennismakingsgesprek:

Met een gezellige babbel en een kopje thee, nemen we de tijd om te onderzoeken waar je naar op zoek bent en hoe we je kunnen begeleiden in je zoektocht.


Soorten

Voor als je met persoonlijke vragen zit, patronen opmerkt in je lijf of hoofd die je graag wil doorbreken, meer contact wil leren maken met je intuïtie, je zenuwstelsel wil ondersteunen of meer ritme + zelfzorg in je leven wil inbouwen.

Voor onderneemsters die op zoek zijn naar een bezielde, intuïtieve manier van ondernemen en een mentor zoeken om hen hierin te begeleiden.

Voor yoga teachers die graag hun eigen manier van lesgeven willen ontdekken, die willen leren hoe ze authentiek + bezield van yoga een business kunnen maken en/of een training willen volgen in yoga als therapeutische tool voor in hun individuele sessies.