Praktische vragen

Meer weten over ons?

Lees hier onze algemene voorwaarden
Lees hier meer over onze shala en de shala-poezen
Lees hier meer over Maxime

Tarieven en privacy

Tarieven
Privacy

Hoe raak je in de shala?

Routebeschrijving + parkeren

 

Vragen over yogatherapie

Yoga vs Yoga Therapie

Alle vormen van yoga kunnen therapeutisch zijn, maar niets alle yoga is yogatherapie! Er wordt de laatste tijd steeds meer onderzoek gedaan naar het effect van yoga op de lichamelijke en geestelijke gezondheid. Yoga blijkt goed te zijn voor je, niet alleen voor fysieke klachten maar ook om mentale gezondheid op punt te houden.

De yogasessies  focussen op dat helende effect en gaan hier specifiek op in.We combineren de technieken uit de yoga traditie (asana, meditatie, ademhaling) met psychologische inzichten en processen.

De lessen zijn in kleine groepen zodat er voldoende aandacht is voor het proces van iedereen (of dat nu fysieke of mentaal is), de individuele sessie en trajecten focussen op specifieke problematieken en helpen je hier meer grip op te krijgen.

Yogatherapie vs (psycho)therapie

Zowel in yoga- als psychotherapie ligt de nadruk op het werken met en rond een thema waarbij je wat hulp kan gebruiken. Wat we hier aanbieden is geen psychotherapie maar therapie waarbij we ons lichaam als leidraad gebruiken en technieken uit (burn-out) coaching.

Andere vragen?