New Moon in Taurus | Zondag 5 mei

Nederlandse versie | English version

Deze Moon Medicines zijn bedoeld om te lezen als inspiratie voor de komende weken, hier vind je inzichten en een zacht duwtje richting je eigen intuïtie. Ga deze tekst alsjeblieft niet gebruiken als een todo lijstje of zien als de absolute waarheid. Merk op wat je bij blijft, welke delen je iets doen, gebruik wat je nodig hebt, de rest mag je laten voor wat het is.

Moon Medicine Mei

Page of wands | root before you leap

De page of wands, als een perfecte mix van aarde en vuur, leert ons om tegelijkertijd creatief en gegrond te zijn. Hij leert ons dingen te maken, te creëren, te dromen en niet op te branden in het proces.

Hij leert ons om stevig te gronden, contact te maken met onze voeten op de grond, voordat we de sprong wagen, voor we in het volgende idee stappen, voor we volledig in een nieuwe creatie opgaan.

Zorg voor een stevige basis waar al je vuur, al je ideeën, al je creaties, op kunnen terugvallen. Creëer, dompel jezelf onder in je ideeën wereld, maar hou alsjeblieft alle twee je voeten stevig in de aarden geplant.

Hoe kan je intens dingen maken zonder op te branden? Hoe kan je jouw vuur, jouw passie volledig laten branden zodat je er volledig in op kan gaan zonder dat het een allesverwoestende bosbrand wordt? Neem dit moment, om te gronden, even stil te staan, stevig te staan, voor je in de vlammen springt.

Gentle reminder

Root before you leap


Tarot deck gebruikt voor deze tekst: Ophidia Rosa Tarot

Als je meer te weten wil komen over de astrologische implicaties van deze nieuwe maan verwijs ik je graag door naar Chani Nicolas!

Eén gedachte over “ Moon Medicine | mei ”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.