New Moon in Pisces | Woensdag 6 maart

Nederlandse versie | English version

Deze Moon Medicines zijn bedoeld om te lezen als inspiratie voor de komende weken, hier vind je inzichten en een zacht duwtje richting je eigen intuïtie. Ga deze tekst alsjeblieft niet gebruiken als een todo lijstje of zien als de absolute waarheid. Merk op wat je bij blijft, welke delen je iets doen, gebruik wat je nodig hebt, de rest mag je laten voor wat het is.

Moon Medicine

Judgement | soften into change

Tijdens deze nieuwe maan, met de geur van de lente die al in de lucht hangt, nodigt “Judgement” ons uit om de inventaris van ons leven op te maken.

Er komt een nieuw seizoen aan, kan je het voelen in de lucht? Voel je hoe de waterige energie van vissen je dieper naar binnen doet duiken? Verandering hangt in de lucht, hoe voelt dat voor je?

Je kan niet vooruit kijken zonder ook terug te kijken, er is geen creatie zonder destructie. Dit is een uitnodiging om te voelen, te verbinden, te reflecteren. Waar wil je naartoe? Wat wil je meenemen? Wie wil je meenemen?

Wat is te zwaar geworden voor jou om te dragen? Welke patronen, ideeën, mensen ben je ontgroeit? Wat wil je achterlaten?

Vaak voelen we verandering al aankomen lang voor we haar effecten ook daadwerkelijk in ons leven zien, als een pluisje in de lucht, een gevoel van “niet helemaal oke” ergens in het diepst van onszelf. Vaak zien we de dingen die moeten vertrekken/veranderen, voor we bereid zijn het aan onszelf toe te geven. En dat is oke, neem je tijd, je moet nu helemaal niets doen, blijf voelen, opmerken. Maar wanneer dat gevoel daar is, het gevoel van weten in het diepst van je zijn, ga het dan niet negeren, luister er naar!

Verandering, loslaten, vernieuwing, maken allemaal deel uit van de natuurlijke stroom, en toch worden ze met een hoop weerstand ontvangen. Kan je bij dat gevoel blijven? Kan je jezelf toelaten om te voelen wat je voelt? Kan je stilstaan bij hoe verandering voor jou voelt, waar je haar invloed kan voelen in je leven?

Gentle reminder

Soften into change


Tarot deck gebruikt voor deze tekst: Ophidia Rosa Tarot

Als je meer te weten wil komen over de astrologische implicaties van deze nieuwe maan verwijs ik je graag door naar Chani Nicolas!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.