New Moon in Aquarius | Maandag 4 februari

Nederlandse versie | English version

Deze Moon Medicines zijn bedoeld om te lezen als inspiratie voor de komende weken, hier vind je inzichten en een zacht duwtje richting je eigen intuïtie. Ga deze tekst alsjeblieft niet gebruiken als een todo lijstje of zien als de absolute waarheid. Merk op wat je bij blijft, welke delen je iets doen, gebruik wat je nodig hebt, de rest mag je laten voor wat het is.

Moon Medicine


Page of Cups|
Connect to what’s beneath the surface

Er is meer dan we kunnen zien, deze nieuwe maan nodigt je uit om onder de oppervlakte te kijken en contact te maken met de verborgen kanten van jezelf. Welke emoties kom je daar tegen? Welke dromen kan je daar ontdekken?

Vaak focussen we ons enkel op wat we vlak voor ons kunnen zien, we zijn druk bezig, leven ons leven, onze gedachten zitten vol met to do lijstjes, boodschappen die gedaan moeten worden, alle informatie die we op dagelijkse basis binnenspelen. De nieuwe maan roept je naar binnen toe, ze laat je de kantjes van jezelf ontdekken die verbonden zijn met je innerlijke stem, met je eigen magie.

We zijn meer dan wat we doen, dan onze bankrekening, ons huis, onze partners, onze dromen, onze kleren, onze gedachten. Er is een volledig verborgen dimensie van dromen en ideeën en ziel, onder al die laagjes, ze wacht op jou om contact met haar te maken, om haar te verwelkomen.

Als we genoeg verstillen, kunnen we de stem van onze innerlijke stroming horen. Hoe kan jij contact maken met de verborgen kanten van jezelf?

Hoe roept deze nieuwe maan je dichter naar jezelf toe, verder naar binnen? Hoe kan je hier thuiskomen?

Gentle reminder

You are so much more


Tarot gebruikt voor deze tekst: Ophidia Rosa Tarot
Als je meer te weten wil komen over de astrologische implicties van deze nieuwe maan verwijs ik je graag door naar Chani Nicolas!

2 gedachten over “ Moon Medicine | Februari ”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.