New Moon in Libra | Dinsdag 9 oktober

Nederlandse versie | English version

Deze Moon Medicines zijn bedoeld om te lezen als inspiratie voor de komende weken, hier vind je inzichten en een zacht duwtje richting je eigen intuïtie. Ga deze tekst alsjeblieft niet gebruiken als een todo lijstje of zien als de absolute waarheid. Merk op wat je bij blijft, welke delen je iets doen, gebruik wat je nodig hebt, de rest mag je laten voor wat het is.

Moon Medicine

XVI the tower |
Verandering hangt in de lucht

Verandering is de enige constante in ons leven. Elk uur, elke minuut, verandert de wereld rondom ons een beetje meer. Veranderen wijzelf een beetje meer. We zijn zoals de golven van de zee, zoals het wassen en wanen van de maan, we stromen door het leven. De herfst is het moment waarop dat het duidelijkst wordt. Wanneer we verandering kunnen voelen in de lucht, wanneer we verandering kunnen zien iedere keer er een blad verkleurt en iedere keer er een blad valt.

Er is geen leven zonder verandering.

Verandering kan ook extreem oncomfortabel, of soms zelf pijnlijk, zijn. Verandering kan ervoor zorgen dat je leven als een ruïne aan je voeten valt. Het kan je helemaal van je stuk brengen, je doen afvragen wie je nu eigenlijk bent.

Op dit moment hangt er veel verandering in de lucht, zowel intern als extern. Weet dit: hoe meer je er tegen vecht, hoe moeilijker je het maakt. Laat jezelf meegaan met de stroom, laat jezelf gedragen worden. Vertrouw erop dat je nooit meer gevraagd zal worden dan je aankan. Vertrouw erop dat wat uit je leven vertrekt nu, ruimte maakt voor iets nieuws, iets beter, iets dat meer voor je kan betekenen. Vertrouw erop dat je krijgt wat je nodig hebt, ook al kan je dat misschien nog niet zelf zien.

En vooral, vertrouw erop dat jij bent wie je bent, het maakt niet uit wat je doet of hoe je eruit ziet of wat andere zeggen. Je wordt iedere dag een beetje meer jezelf en soms betekend dat dat je dingen mag loslaten die je niet meer dienen.

Gentle reminder

Er is geen leven zonder verandering.


Tarot gebruikt voor deze tekst: The Wild Unknown
Als je meer te weten wil komen over de astrologische implicties van deze nieuwe maan verwijs ik je graag door naarChani Nicolas!


Benieuwd naar hoe je de maan kan gebruiken om meer ritme en een vleugje magie in je leven te krijgen?


Op zoek naar de vorige edities?

2 gedachten over “ Moon Medicine | Oktober ”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.