New Moon in Virgo | Zondag 9 september

Nederlandse versie | English version

Deze Moon Medicines zijn bedoeld om te lezen als inspiratie voor de komende weken, hier vind je inzichten en een zacht duwtje richting je eigen intuïtie. Ga deze tekst alsjeblieft niet gebruiken als een todo lijstje of zien als de absolute waarheid. Merk op wat je bij blijft, welke delen je iets doen, gebruik wat je nodig hebt, de rest mag je laten voor wat het is.

Moon Medicine

XVIII the moon
Dive deep. Uncover. Connect

Maak contact met je intuïtie. Waar heb je op dit moment nood aan?
Maak contact met je schaduw. Wat kan je hier leren, wat mag je loslaten, waar wil je je voor openstellen. Hoe kan je er zijn voor jezelf, voor alle delen van jezelf.

Dit is een moment om je aandacht naar binnen te keren en te ontdekken wat klaar is om naar de oppervlakte te komen. Wat heb je bereikt door je harde werk van de afgelopen maanden, welke delen van jezelf mag je iets meer toelaten. Wees lief voor jezelf. Dit soort werk is niet lineair, soms is het het laatste wat je zou willen doen, soms denk je dat het teveel is, dat je fouten maakt. Heb er vertrouwen in dat je de juiste kant op  gaat, ook al voelt het soms alsof je geen idee hebt wat je aan het doen bent.

Neem tijd om te luisteren naar je dromen, je angsten, je diepste verlangens. Je waarheid ligt hier, in je kleine kantjes, die delen van jezelf die je nog niet helemaal kan aanvaarden. Luister naar de lessen die je hier tegenkomt, laat ze je de weg wijzen.

Gentle reminder

Zonder je schaduw zou je niet compleet zijn.


Tarot gebruikt voor deze tekst: The Wild Unknown
Als je meer te weten wil komen over de astrologische implicties van deze nieuwe maan verwijs ik je graag door naarChani Nicolas!


2 gedachten over “ Moon Medicine | September ”

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.